Onze platformen

Wij streven voor een online omgeving waar onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en overheid samenkomen.

Innovatietrajecten

Waarom samenwerken met Career Boost?

Samenwerken met Career Boost brengt je in contact met andere bedrijven, kennisinstellingen en toekomstige medewerkers. Als onderneming kun je innovatievraagstukken laagdrempelig aanpakken.

Wat is een innovatie-agenda?

Een innovatie-agenda wordt samen met de innovator van Career Boost per branche opgesteld tijdens een innovatietafel vergadering. Het bevat de rode draad van ontwikkelingen binnen de branche, de hot topics.

Hoe kan ik een innovatietraject aanvragen? 

Neem contact met ons op en wij komen op korte termijn langs voor een persoonlijke ontmoeting!

Hoe lang duurt een innovatieproject? 

De innovatietrajecten samen met Career lopen over het algemeen van een half jaar tot twee jaar of langer. Dit is helemaal afhankelijk van de omvang van de opdracht.

Wat is een innovatietraject?

Een innovatietraject is een serie van studentenprojecten die op elkaar aansluiten en leiden tot een innovatief resultaat. Kijk ook eens bij de innovatietrajecten voor voorbeelden.

Professionaliseren

Hoe lang duurt een professionaliserings traject? 

De duur van een professionaliserings traject is in de regel een half jaar met daarin een aantal sessies om de 2/3 weken. Tussendoor doe je zelfstandig projectwerk met andere young professionals.

Kan ik me ook zelf aanmelden voor een professionaliseringstraject?

Je kunt je ook zelf aanmelden voor een professionaliseringstraject. In overleg met jou, jouw bedrijf en andere young professionals stellen wij de ontwikkelbehoefte en het ontwikkeltraject vast