Onze platformen

Wij streven voor een online omgeving waar onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en overheid samenkomen.

Onze impact

Career Boost is uitgegroeid tot een unieke maatschappelijke onderneming die streeft naar ‘Leven Lang Ontwikkelen en Innoveren’ in de Drechtsteden. Wij dragen bij aan het innovatieve vermogen van de regio door strategische vraagstukken te verduidelijken en zichtbaar te maken. Wij ontwikkelen schaalbare verbeteringen en vernieuwingen en tuigen programma’s op die helpen bij het versnellen van innovaties.

Career Boost wil lokale innovatie versnellen, helpen in het aantrekken van nieuw personeel en ervoor zorgen dat mensen die hier (gaan) wonen en werken zich blijven ontwikkelen en in de regio willen blijven. Zo dragen wij – vanuit onze samenwerking met het bedrijfsleven en publieke sector – bij aan de sociale en economische groei van de regio.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Onze innovatieagenda’s en -trajecten worden door een vast kern van innovatoren, (gast)lector en ondersteuning ontwikkeld en gerealiseerd. Dit team is ook betrokken bij de opstart van
programma’s en spelen een belangrijke rol de in de ontwikkeling van de bijhorende minoren en het onderzoeksaanbod.

Verder heeft Career Boost een flexibele schil opgebouwd met ervaren professionals. Zo betrekken wij per innovatietraject of -programma relevante docenten en onderzoekers. In de ontwikkeling van programma’s betrekken wij kwartiermakers en specialisten voor bijvoorbeeld de fondsverwerving, financiering, inrichting en management van pps-constructies.

Het professionaliseringsaanbod wordt ontwikkeld en geboden door ervaren partners met hoogwaardige trainers en facilitatoren. Bij de bovenstaande diensten maken we de komende jaren afspraken over de inzet van gezamenlijke ondersteuning (bijv. officemanagement, PR en communicatie en opleidingsmanagement).

Neem contact op!

Ook interesse om een innovatietraject op te starten binnen jouw organisatie? Ontdek de mogelijkheden.