Onze platformen

Wij streven voor een online omgeving waar onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en overheid samenkomen.

Werken aan een veranderend milieu

Bijdragen aan oplossen van de woningnood en klimaatverandering? Bruggen, wegen, tunnels, havens, kades, dijken, eilanden, kantoren, ziekenhuizen, woningen, etc. komen er niet vanzelf. Vind je een goed milieu belangrijk en heb je interesse in vraagstukken als klimaatverandering en energietransitie? Misschien wil je zelfs bijdragen aan het oplossen van de woningnood, een goed werkende infrastructuur of veiligheid bieden bij de stijging van de zeespiegel? Dan is de Ad-opleiding Integraal Bouwmanagement van Dordrecht Academy iets voor jou.

De Nederlandse waterbouwsector

De Nederlandse waterbouwsector is van oudsher sterk vertegenwoordigd in de Drechtsteden en Gorkum. Maar ook op gebied van stedelijke ontwikkeling, civiele techniek zijn hier tal van prachtige, innovatieve ontwikkelingen gaande. Niet gek dat er veel en diverse interessante werkgevers in deze regio zijn gevestigd. Werkgevers die hard op zoek zijn naar goed opgeleid personeel, met bijvoorbeeld een Ad Integraal Bouwmanagement op zak. Misschien ben jíj dat wel, en draag jíj over een jaartje of twee je eigen steentje bij aan een prachtig, betaalbaar en goed bereikbaar woningbouwproject!

Handige informatie

Hoe kan ik een innovatietraject aanvragen? 

Neem contact met ons op en wij komen op korte termijn langs voor een persoonlijke ontmoeting!

Wat is een innovatietraject?

Een innovatietraject is een serie van studentenprojecten die op elkaar aansluiten en leiden tot een innovatief resultaat. Kijk ook eens bij de innovatietrajecten voor voorbeelden.

Wat is een innovatie-agenda?

Een innovatie-agenda wordt samen met de innovator van Career Boost per branche opgesteld tijdens een innovatietafel vergadering. Het bevat de rode draad van ontwikkelingen binnen de branche, de hot topics.

Hoe lang duurt een innovatieproject? 

De innovatietrajecten samen met Career lopen over het algemeen van een half jaar tot twee jaar of langer. Dit is helemaal afhankelijk van de omvang van de opdracht.

Naar alle vragen

Interesse in deze opleiding?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec velit leo, consectetur porttitor aliquet ac, pellentesque et nunc. Fusce aliquam vulputate neque, vitae vulputate metus tincidunt eget. Aliquam ligula ligula, laoreet non libero.