Professionalisering

Groeien binnen het bedrijf

Investeer in jouw medewerkers

Wij bieden verschillende mogelijkheden tot professionaliseren: Via ons High Potentials Programme en de Innovator opleiding (in ontwikkeling).

HIgh Potential Programme

Met het High Potential Programme biedt Career Boost een uniek professionaliseringstraject voor ambitieuze young professionals in de regio Drechtsteden.

Jij wilt je vaardigheden op gebied van leiderschap en innovatie vergroten

Je wilt bijdragen aan de verbetering en vernieuwing van het bedrijf.

Je zoekt een leertraject waar je leert door te doen en je direct resultaat ziet op de werkvloer.

Je wilt je professionele netwerk verrijken met peers en experts uit de regio.

Je wilt geïnspireerd raken door innovaties bij andere bedrijven.

Je wilt het beste uit je team halen en bijdrage aan de kwaliteit en resultaat van het bedrijf.

Actiegericht programma

Als beginnend of toekomstig leidinggevende wil je graag met je team bijdragen aan de groei, kwaliteit en waarde van de onderneming of publieke instelling. Daarom werk je tijdens het leertraject aan de oplossing van een specifieke uitdaging binnen jouw bedrijf. Je krijgt concrete handvatten die je in kan zetten om innovaties tot een succes te maken. Je reflecteert met de groep op tussentijdse resultaten, successen en uitdagingen.

Tijdens het programma word je ondersteund door ervaren coaches. Ook verbreed en verdiep je jouw leiderschapsvaardigheden en communicatiestijl. Verder word je geïnspireerd tijdens masterclasses die wij op maat selecteren en tijdens werkbezoeken in de regio. Je versterkt je professionele netwerk, vormt coalities en doet waardevolle connecties op.

Voor wie is het?

Ons High Potential Programma is ontwikkeld voor young professionals met 3 tot 10 jaar werkervaring. Het gaat om gemotiveerde werknemers die verdieping zoeken op het gebied van innovatie en leiderschap. Zij die nu of in de nabije toekomst een leidinggevende of coördinerende rol ambiëren binnen het bedrijf of publieke instelling.

Werkvorm

In het High Potential Programme werken we volgens de principes van leren door doen: deelnemers groeien in hun leiderschap en in hun persoonlijk ontwikkeling terwijl zij werken aan innovaties die bijdragen aan de groei van de onderneming.

Wat is het resultaat?

Het resultaat van deelname aan het High Potential Programme is een sterke persoonlijke groei. Je hebt meer begrip voor communicatiestijlen en weet hoe jij bij kan dragen aan het succes van je team.

Je werkt aan een sterkere positie binnen je bedrijf. Door oplossingen voor relevante vraagstukken te ontwikkelen, maar ook doordat je innovatieprocessen kunt leiden.

Daardoor werk je aan je eigen kwaliteit, maar ook aan die van je team en je waarde voor het bedrijf.

Is dit iets voor jou?

Is het High Potential Programme iets voor jou? Neem dan contact op!

Praktische informatie over het High Potential Programme

De opleiding duurt ongeveer 6 maanden. De 10 reguliere bijeenkomsten vinden eens in de 2 weken plaats in de middag. Naast de bijeenkomsten dien je ongeveer 6-8 uur per week te reserveren voor zelfstudie, ontwerp en toepassing in de praktijk.

De kick-off van het High Potential Programme is in september 2022. De exacte datum is nog niet bekend. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws. 

De 10 lesmomenten zijn om de week op vrijdag. 

Elke woensdag is er een bijeenkomst met gastsprekers en een aansluitende borrel in de Duurzaamheidsfabriek, waar de deelnemers vrijblijvend mogen aansluiten. Ook bedrijven, onderzoekers en studenten zijn hierbij aanwezig.

  • Duurzaamheidsfabriek: Leerparkpromenade 50, 3312 KW Dordrecht
  • Achterom 103, 3311 KB Dordrecht

Werkbezoeken kunnen op andere locaties plaatsvinden

Geïnteresseerd? Vraag direct een brochure aan of neem contact op met een van de innvatoren!